Política de privacitat

Entrada en vigor: abril de 2018

Aquesta Política de privacitat s'aplica a www.apartamentosaltuzarra.com, que és propietat i està operat per Apartamentos Rurales Altuzarra. Aquesta Política de privacitat descriu com recopilem i fem servir la informació que deixes al nostre web (www.apartamentosaltuzarra.com), com ara les teves dades personals. A més, descriu les opcions que tens pel que fa a l'ús que fem de les teves dades personals i com pots accedir-hi i actualitzar-les.

Recopilació de dades

Els tipus de dades personals que recopilem inclouen:

 • El teu nom, cognoms, e-mail, telèfon i adreça;
 • Dades de targetes (tipus de targeta, número i titular de la targeta, data de caducitat i codi de seguretat);
 • Informació de l'estada del client, que inclou la data d'entrada i de sortida, les peticions especials que hagis fet i les observacions sobre els serveis que prefereixes (com ara les preferències pel que fa a l'habitació, les instal·lacions o qualsevol altre servei que hagis fet servir);
 • La informació que afegeixis pel que fa a les preferències de màrqueting o relacionades amb la participació a enquestes, concursos o ofertes promocionals;

També pots escollir quin tipus de dades personals vols facilitar-nos o si no vols facilitar-nos dades personals. De tota manera, si optes per no facilitar certes dades, pot ser que això afecti el desenvolupament d'algunes transaccions.

Dades que recopilem automàticament

En fer servir el nostre web, també recopilem informació automàticament, com ara dades personals. Els tipus d'informació que recopilem inclouen la configuració del navegador, l'adreça IP, la ubicació, la configuració i el sistema operatiu del dispositiu, les dades d'inici de sessió, la durada de l'ús, l'URL que has indicat, l'informe de l'estat, l'agent d'usuari (informació sobre la versió del navegador), el sistema operatiu, el resultat (visita o reserva), l'historial de navegació, l'ID de Booking de l'usuari i el tipus de dades que has consultat. També podem recopilar informació automàticament a través de les cookies. Si vols informació sobre com fem servir les cookies, clica aquí.

Finalitat del processament

Fem servir les teves dades personals amb les finalitats següents:

 • A. Reserves: fem servir dades personals per completar i gestionar la teva reserva online.
 • B. Atenció al client: fem servir dades personals per oferir atenció al client.
 • C. Comentaris dels clients: pot ser que fem servir les teves dades de contacte per enviar-te una invitació per e-mail perquè deixis un comentari després de l'estada. Això pot ajudar altres viatgers a triar l'allotjament ideal. Si envies un comentari, pot ser que es publiqui al nostre web.
 • D. Activitats de màrqueting: també fem servir les teves dades per portar a terme activitats de màrqueting, d'acord amb la llei. Fem servir les teves dades personals amb finalitats de màrqueting directe, com ara newsletters comercials i comunicacions de màrqueting sobre nous productes i serveis o altres ofertes que creiem que et poden interessar. En aquests casos, incloem un enllaç perquè et puguis donar de baixa si no vols que et tornem a enviar més missatges.
 • E. Altres comunicacions: en funció de les dades de contacte que hagis compartit amb nosaltres, pot ser que ens posem en contacte amb tu per e-mail, carta, telèfon o SMS en altres ocasions. Ho podem fer per diversos motius:
  • a. Pot ser que hàgim de respondre i gestionar peticions que hagis fet.
   b. Si no has acabat una reserva online, pot ser que t'enviem un e-mail recordatori perquè continuïs amb la reserva. Creiem que aquest servei addicional és útil perquè et permet seguir amb la reserva sense que hagis de tornar a buscar allotjament o hagis de tornar a emplenar les dades de la reserva de nou.
   c. Quan facis servir els nostres serveis, pot ser que t'enviem un qüestionari o et convidem a deixar comentaris sobre la teva experiència amb el nostre web. Creiem que aquest servei addicional pot ser útil tant per a tu com per a nosaltres, ja que així podrem millorar el web basant-nos en la teva opinió.
 • F. Estudis, anàlisis i millores: fem servir dades personals per fer estudis i anàlisis. Pot ser que comptem amb tercers perquè ho facin en nom nostre. També pot ser que compartim o revelem els resultats d'aquests estudis, com ara a tercers, de manera global i anònima. Fem servir les teves dades personals amb finalitats analítiques i per millorar els nostres serveis, l'experiència de l'usuari i les funcions i la qualitat dels nostres serveis de viatge online.
 • G. Seguretat i prevenció i detecció de frau: fem servir la informació, com ara dades personals, per prevenir el frau i altres activitats il·legals o que incompleixin la llei. També fem servir aquesta informació per investigar i detectar casos de frau. Podem fer servir les dades personals per fer una valoració de riscos i per motius de seguretat. Això inclou la verificació dels usuaris. Amb aquest objectiu, pot ser que hàgim de compartir les dades personals amb tercers, com ara les autoritats competents, d'acord amb la llei vigent i els assessors externs.
 • H. Matèria legal i de compliment normatiu: en alguns casos, hem de fer servir la informació que s'ha facilitat, com ara dades personals, per gestionar i resoldre conflictes legals o queixes, per portar a terme investigacions reglamentàries i normatives o per fer complir els acords o les peticions legals de les autoritats competents tal com requereix la llei.
 • Si fem servir mitjans automàtics per processar les dades personals a efectes legals o en casos en què t'afecti considerablement, implementarem les mesures adequades per protegir els teus drets i llibertats, com ara el dret a obtenir intervenció humana.

Bases legals

 • Pel que fa als propòsits A i B, depenem del compliment d'un contracte: l'ús de les teves dades pot ser que sigui necessari per complir el contracte que tens amb nosaltres. Per exemple, si fas servir els nostres serveis per fer una reserva online, farem servir les teves dades per complir l'obligació de completar i administrar la reserva d'acord amb el contracte que tenim amb tu.
 • Pel que fa als propòsits C-H, depenem dels interessos legítims: fem servir les teves dades per interessos legítims, com ara per oferir-te el contingut més adequat al web, e-mails i newsletters, per millorar i promoure els nostres productes i serveis i el contingut del nostre web, i per motius administratius, legals o de detecció de frau. Quan fem servir dades personals per servir els nostres interessos legítims, sempre tenim en compte els teus drets i interessos pel que fa a la protecció de la teva informació en contra dels nostres drets i interessos.
 • Pel que fa al propòsit H, també ens emparem, si és procedent, en la nostra obligació de complir la llei vigent.
 • D'acord amb la llei vigent i en cas que sigui necessari, obtindrem el teu consentiment previ per processar les teves dades personals per a finalitats de màrqueting directe.

D'acord amb la llei vigent i en cas que sigui necessari, et demanarem el consentiment. Pots retirar el consentiment quan vulguis. Per fer-ho, només cal que et posis en contacte amb nosaltres fent servir qualsevol de les adreces que trobaràs al final d'aquesta Política de privacitat.

Si vols que es deixin de processar les teves dades d'acord amb el que s'estipula als propòsits C-F i no trobes cap opció per donar-te de baixa directament (com per exemple, a la configuració del teu compte), posa't en contacte amb info@apartamentosaltuzarra.com .

Compartir dades

 • Booking.com: ens hem associat amb Booking.com B.V., que té seu a Herengracht 597, 1017 CE, Amsterdam, Països Baixos (www.booking.com) (en endavant, Booking.com) per oferir-te els nostres serveis de reserva online. Tot i que nosaltres facilitem el contingut d'aquest web i tu reserves directament amb nosaltres, les reserves es processen a través de Booking.com. Per tant, la informació que ens facilitis a través d'aquest web es compartirà amb Booking.com i els seus afiliats. Això pot incloure informació personal com el teu nom, les teves dades de contacte, les dades de pagament, els noms de les persones que viatgen amb tu i qualsevol preferència que hagis especificat a l'hora de reservar.
  Si vols més informació sobre el grup corporatiu de Booking.com, ves a l'apartat Sobre Booking.com.

Booking.com t'enviarà un e-mail de confirmació, un e-mail abans d'arribar a l'allotjament i més informació sobre la zona i l'allotjament. Booking.com també posa a la teva disposició el seu servei internacional d'Atenció al client des de les seves oficines locals, disponible les 24 hores cada dia en més de 20 idiomes. En compartir les teves dades amb el servei d'Atenció al client global de Booking.com, permets que el seu personal et pugui contactar quan ho necessitis. Booking.com pot fer servir les teves dades amb finalitats tècniques, analítiques i de màrqueting, tal com es descriu a les Condicions de privacitat de Booking.com. Això pot significar que les teves dades també es comparteixin amb altres membres de Booking Holdings Inc. amb finalitats analítiques. D'aquesta manera, t'enviaran ofertes que et poden interessar relacionades amb els viatges i oferir-te un servei personalitzat. D'acord amb la llei vigent i en cas que sigui necessari, Booking.com et demanarà el consentiment primer. Si les teves dades es comparteixen fora de la Unió Econòmica Europea, Booking.com farà els acords contractuals necessaris per assegurar-se que les teves dades personals estan protegides d'acord amb els estàndards europeus. Si tens cap pregunta sobre com processa les teves dades personals Booking.com, posa't en contacte amb nosaltres a dataprotectionoffice@booking.com.

 • BookingSuite: pot ser que compartim les teves dades personals amb BookingSuite B.V., situat a Herengracht 597, 1017 CE Amsterdam, Països Baixos, l'empresa que gestiona aquest web i el web suite.booking.com.
 • Proveïdors de serveis (tercers): fem servir proveïdors de serveis per processar les teves dades personals exclusivament en nom nostre. Això es fa pels motius que s'inclouen en aquesta Política de privacitat, com ara facilitar el pagament de les reserves, enviar material de màrqueting o dur a terme serveis de suport analític. Aquests proveïdors de serveis externs han de complir clàusules de confidencialitat i no poden fer servir les teves dades personals per cap motiu propi ni de cap mena.
 • Autoritats competents: revelarem dades personals a les autoritats competents i altres autoritats oficials del govern si així ho requereix la llei o si és estrictament necessari per prevenir, detectar o perseguir el frau i altres delictes.

Transferències de dades internacionals

La transmissió de dades personals que es descriu en aquesta Política de privacitat pot incloure transferències estrangeres de dades personals a països que no disposen de lleis de protecció de dades tan exhaustives com els de la Unió Europea. Quan la llei europea ho requereixi, només transferirem dades personals a receptors que ofereixin un nivell adequat de protecció de dades. En aquests casos, farem els acords contractuals necessaris per assegurar-nos que les teves dades personals estan protegides d'acord amb els estàndards europeus. Ens pots demanar una còpia d'aquestes clàusules fent servir les dades de contacte de sota.

Seguretat

BookingSuite disposa de procediments raonables per prevenir l'accés no autoritzat o un mal ús de la teva informació, com ara dades personals. Per tal de protegir i preservar qualsevol informació personal, utilitzem uns sistemes i procediments de negocis apropiats. També fem servir procediments de seguretat i restriccions tècniques i físiques per accedir a la informació personal dels nostres servidors i utilitzar-la. Només el personal autoritzat pot accedir a la informació personal a l'hora d'exercir les seves funcions.

Retenció de dades

Conservarem les teva informació, com ara les teves dades personals, tant de temps com creguem necessari per poder oferir-te els nostres serveis, complir les lleis aplicables, resoldre conflictes amb tercers i per qualsevol altre motiu que creguem necessari per portar a terme el nostre negoci, que inclou detectar i prevenir el frau o altres pràctiques il·legals. Totes les dades personals que conservem estan subjectes a la Política de privacitat. Si tens cap pregunta sobre quant de temps en concret retenim algunes de les dades personals que tenim sobre tu, posa't en contacte amb nosaltres fent servir les dades de sota.

Els drets i les opcions que tens

Volem que puguis estar al corrent i gestionar com fem servir les teves dades personals. Pots fer-ho de la manera següent:

 • Pots demanar-nos una còpia de les dades personals que tenim sobre tu;
 • Ens pots informar si les teves dades personals han canviat o ens pots demanar que corregim algunes de les dades que tenim sobre tu;
 • En alguns casos, ens pots demanar que eliminem, bloquegem o restringim el processament de les dades personals que tenim sobre tu, de la mateixa manera que et pots oposar a certes maneres que tenim de fer servir les teves dades; i
 • En alguns casos, també pots demanar-nos que enviem les dades personals que ens has facilitat a tercers.

Fem servir les teves dades personals perquè ens n'has donat el consentiment. En tot cas, tens dret de retirar el teu consentiment quan vulguis d'acord amb la llei vigent. A més, tot i que processem les teves dades personals segons els nostres interessos i els interessos públics legítims, tens dret d'oposar-te a l'ús de les teves dades personals en qualsevol moment d'acord amb la llei vigent.

Confiem en tu per assegurar que les teves dades personals estan completes, són precises i estan actualitzades. Si hi ha cap imprecisió o canvi en les teves dades personals, cal que ens n'informis immediatament a info@apartamentosaltuzarra.com . Gestionarem la teva petició d'acord amb la llei vigent.

Preguntes o queixes

Si tens cap pregunta o queixa sobre com processem les teves dades personals o vols exercir els drets que es descriuen en aquest avís, pots posar-te en contacte amb nosaltres a: info@apartamentosaltuzarra.com . També pots posar-te en contacte amb l'autoritat de protecció de dades local.

Canvis en l'Avís

Com que el nostre negoci canvia constantment, pot ser que aquesta Política de privacitat canviï de tant en tant. Si vols veure quins canvis s'hi fan de tant en tant, et recomanem que accedeixis a aquesta Política de privacitat per veure'ls. En cas que fem canvis materials o canvis que t'afectin directament, com ara començar a processar les teves dades personals amb altres propòsits dels que es descriuen més amunt, ens posarem en contacte amb tu abans de començar.